New Cloth Diaper

Friday, December 18, 2009


Lampin Kain Moden Satu Saiz GH Berbutang / Velcro
One Size GH Cloth Diapers Buttoned/ Velcro

Kain Lampin dari Gifts from Heaven yang memberikan penjimatan yang besar kepada keluarga yang mempunyai anak anak kecil.

Bayangkan : setiap bulan anda membeli lampin pakai buang berharga RM 40 dan akan terus membelinya untuk anak anda sehingga dia berusia 3 tahun. Jumlah belanja untuk pampers sahaja ialah RM 40 x 36 = RM 1440


Dengan Lampin Kain Moden ini, anak anda sekurang-kurangnya memerlukan 6 keping dan boleh dipakai sepanjang dia memerlukan kain lampin tersebut. Jumlah belanjanya ialah RM 48 x 6 = RM 288


Penjimatan yang anda dapat ialah RM 1440 - RM 288 = RM 1152

  • Lampin ini mudah untuk dibasuh dan boleh di basuh mesin. Ia cepat kering.
  • Ia diperbuat dari 100% polyester, bahagian luarnya diperbuat dari Polyurethane Laminate (PUL). Ia kalis air dan ia dapat mengelak air dari tembus keluar.
  • Bahagian dalamnya pula di perbuat dari kain bebiri halus (microfleece) yang amat lembut dan berdaya serapan yang tinggi. 
  • Setiap lampin satu saiz ini mempunyai 3*3 susunan butang yang memudahkan anda mengubahsuai saiz lampin mengikut keperluan anak anda.
  • Kain penyerapnya (inserts/soakers) diperbuat dari microfiber yang boleh menyerap air dengan kadar yang agak tinggi
  • Lampin ini boleh dipakai selama 4 jam sebelum perlu di ganti.
  • Mempunyai pilihan warna yang menarik.


01 = CD butang berpoket dan 2 insert - RM 45


02 = CD velcro berpoket dan 2 insert - RM48Sesiapa yang berminat untuk mendapatkan set lampin ini boleh lah sms saya di 012 2347184  atau hubungi saya di jc.alpha21@gmail.com. Saya akan hubungi kembali untuk urusan pembayaran.BERITA YANG BAIK!!! TIADA caj penghantaran akan dikenakan samada anda membeli satu, atau dua atau lebih!! Just to show how much I appreciate your support..TQ.


Setelah membuat pembayaran, sila sms order anda kepada saya dengan menyatakan jenis CD, warna, bil, Nama Penuh, dan alamat lengkap, jumlah bayaran, dari bank anda

 contoh : CD 01 C 2, Nama anda, alamat yang lengkap, RM 90 (45+45), dari mbb

 

atau


emailkan bukti pembayaran, jenis CD, warna, bil dan maklumat anda (nama, alamat penuh dan no telepon) kepada jc.alpha21@gmail.com.


Pesanan anda akan di hantar setelah sms/ email diterima dan pembayaran telah disahkan.
Thank you for your interest. Dan membeli lampin yang mesra alam sekitar ini. 

Copyright © 2009 Grunge Girl Blogger Template Designed by Ipietoon Blogger Template
Girl Vector Copyrighted to Dapino Colada