Nur Kasih Craze

Monday, December 21, 2009

Bismillahirahmanirrahim.


Alamak! I know I am way way tertinggal from the Nur Kasih bandwagon. Ni baru nak mula tengok dari episode 1. Well, the good news is I don't have to wait a whole week to watch the next episode. Kalau tak, nak gi memana pun payah.. Mesti nak cepat-cepat. or even worse, tak nak ke mana-mana at all. (Did that before masa cerita Betty La fea and all those cerita sambung-sambung before).

Bad news is now ni baru nak tengok dengan penuh fokus, my kids would have one request or another. 


"Mama, nak air beina?" my 4 year old girl would ask. "Ok, Mama buat"



"Mama, buatkan roti bakar?" asked my 8 year old son pulak. "Ok, tunggu jap Mama buat"



"Mama, boleh tak Sara gi kedai?" asked my 7 year old child. "Ok..." What? Ooops, almost caught me there.. Sungguh pandai anak-anakku, catching me offguard.


Tak sempat tengok halfway episode 2, my youngest boy nangis pulak nak tidur..


Nampaknya, kenalah tengok cerita ni bila dah all my kids gone to bed. Last night, baru nak layan papa diorang pulak ajak tidur.. Laaa, so much for not waiting a whole week to finish the series. nampak gayanya, lagi lambat la nak habis tengok..




try this for size
 

Copyright © 2009 Grunge Girl Blogger Template Designed by Ipietoon Blogger Template
Girl Vector Copyrighted to Dapino Colada