Jualan harga runtuh...

Tuesday, February 23, 2010

JUALAN CLOTH DIAPERS PADA HARGA RUNTUH.

SALE! SALE! SALE!

Dapatkan Lampin Kain jenis Gift From Heaven pada harga yang terendah. 
Button CD @ RM 40/piece
Beli 2 @ RM 76
Beli 3 @ RM 105
Velcro CD
Beli satu @ RM 43
Beli 2 @ RM 80
Beli 3 @ RM 114

Harga pos - perlu tambah RM 6 utk penghantaran pos laju.

Pilihan pilihan warna yang ada adalah seperti berikut:

Jika anda berminat anda di alu-alukan untuk membuat pesanan melalui email (jc.alpha21@gmail.com) atau sms di nombor 0122347184.

Terimakasih.







FullName:
Nama Penuh:




Email Address:




Your choice of Cloth Diapers and Numbers ordered?
Pilihan CD anda dan Bilangan yang dipesan?




Your choice of colour?
Pilihan warna? (Jika melebihi dari satu pilihan, sila gunakan kotak pesanan di bawah sekali)




Your full address?
Alamat penuh anda? (untuk penghantaran CD melalui kurier)





Setelah pesanan anda diterima, saya akan kirimkan email memaklumkan cara pembayaran. Sebaik sahaja pembayaran disahkan, saya akan menghantar CD yang dipesan secepat mungkin, disusuli dengan email yang mengandungi tracking ID pesanan anda.
Terimakasih.




Click here to create your own form.



  

Kata kata Cinta

Monday, February 22, 2010

Kata-kata sayang tidak boleh membayar susu anak.
Kata kata sayang tak mampu menyediakan rumah untuk berteduh.
Kata kata cinta tidak boleh membayar ansuran kereta yang diperlukan untuk kesana kemari. 
Kata kata kasih tak mampu membayar yuran pengajian anak anak ke sekolah.
Janji manis tidak akan dipegang ke akhir hayat.

Namun itu lah janji sang pencinta 
tatkala kasih ditagih dan dirindui. 
Berbagai kata ditabur membuat jiwa rasa bahagia. Segalanya berbunga. Segalanya manis manis belaka.
Namun di akhirnya airmata jatuh juga..

Masak Ketupat Sotong

Tuesday, February 9, 2010



 

  

  

  

Hehe...nak tunggu komen honey Bee tentang masakan Ketupat Sotong ku itu..
Harap2 nya dapat pujian walaupun bukan melambung lambung. Gambar Ketupat Sotong ku? Nanti ku tambah, dengan komen2 nye sekali..

Cinta

Thursday, February 4, 2010

Cinta Dunia itu
Hanya Cinta Sementara
Tak Kekal dan hanya berpura
Kesetiaannya tak dapat di genggami
Semestinya bukan untuk dipertaruhkan harapan 
yang senipis sutera

Cinta Dunia itu
bak layang layang diterbangkan angin
sentiasa hampir di genggam
namun ia melayang saat dicapai dek hujung jari
Dan akhirnya ia pergi meninggalkan 
mereka yang mengejarnya

Cinta,
aku yang buta
tidak melihat dan menerima
cinta kekal abadi yang sejati
yang tidak pernah meninggalkan ku
walau pun tika ku terleka

cinta yang kucari bukan di dunia
cinta ku cari dari Yang ESA 



original piece by me...

 

Copyright © 2009 Grunge Girl Blogger Template Designed by Ipietoon Blogger Template
Girl Vector Copyrighted to Dapino Colada