Confessions of a shopaholic ker ni?

Sunday, May 23, 2010

Minggu lepas, just before Sambutan Hari Guru yang baru ni, I managed to pujuk my dear HB to allow me beli baju baru. Al-maklumla Sambutan Hari guru baju semua orang ada tema - Baju merah ang ang gitu..jadi dalam hati tu timbul rasa nak berbaju baru. Alasannya, baju yang sedia ada takde yang sesuai. Yang merah dah lama..hmm,..as if lah kan.


So makanya kami pegi la Giant Shah Alam. Just to go and cari my baju. Alahai, ada gak rasa guilty dalam hati sebab drag anak2 dan suami pegi. Knowing me, nak pilih barang memang berjam-jam.


Makanya kitorang, erm meaning me...
Haii, ada jugak istilah terbeli dua. Itu pun sebenarnya baru je dapat dua helai tudung jenis yang lebih kurang macam yang di beli tu tapi kaler dia lain la.. So nak kira bulan ni baru je beli tudung 4 helai.


Nak pujuk HB i told him, "nih kira baju raya la darling..nanti tinggal beli and buat baju anak2 jer." 
 

Copyright © 2009 Grunge Girl Blogger Template Designed by Ipietoon Blogger Template
Girl Vector Copyrighted to Dapino Colada