GiveAway Pertama

Saturday, September 18, 2010

Yeassah! Ni Post yang ke Lima Puluh. Mesti buat something yang berbeza sikit. No story2. Sempena bulan Syawal yang mulia ni, rasanya macam nak buat GiveAway yang pertama untuk my blog ni. So... macammana nak buat eh? Kita buat yang simple2 jer dulu. Sebab ni kali pertama buat. Okay, jadi kat bawah ni guidelines dia.


1. Memula meriahkan la blog me dengan mengikuti blog ni ( follow me). Mesti I follow u back juga.


2. Lepas tu, bagi la komen kat my entri yang sebelum2 ni atau lepas2 ni. Yang ni pun boleh. http://www.emocutez.comOleh kerana blog saya menggunakan commentluv, kunjungan anda akan dibalas melalui entri terkini anda.


3. letakkan link blog saya di blog list / blogroll anda, tq.


4. dan last sekali, errmm.. takdelah last sekali. Kat atas tu last sekali.. Pemenang akan di pilih melalui cabutan tangan bertuah sang loh kong, dan putera puteri ku.... http://www.emocutez.comWow, tu lebih dari satu tu giveaway..


5. Tarikh cabutan adalah pada 30 September 2010. Pemenang akan diumumkan pada 1 Oktober 2010...yea!


Oh ya!! Tentang hadiah.. Hadiah dia kali ni nak bagi jeng, jeng, jeng!!!
 Cloth Diapers.( worth RM 45 ).
dan hadiah misteri yang lain jika pemenang dia tidak mempunyai anak kecil dan tidak berkeperluan Cloth Diaper ni.. hehehttp://www.emocutez.com 


So harap2nya saya dapatlah sambutan untuk giveaway simple saya kali ni.. 
Thank you. 
Terimakasih.



rise and rise again until lambs become lions - Robin Hood

 

Copyright © 2009 Grunge Girl Blogger Template Designed by Ipietoon Blogger Template
Girl Vector Copyrighted to Dapino Colada