Hari yang slow-mow

Thursday, September 30, 2010

Hmm hari ni rasa macam bergerak dalam fluid. Lambat dan semuanya rasa agak malas. Mungkin sebab ubat selsema yang I took last night. Memang kao nye ubat tu. Telan sebiji jer, K.O tak lama lepas tu. Saiz dia kecik jer.. The name of the medicine? Cetrizine. Memang tak leh overdose. Kang tak pasal tak bangun terus. Bahaya!



Anyway, hari ni adalah hari yang terakhir for my Give Away. I pulak yang excited nak buat cabutan bertuah. Sape la yang akan menang..bestnyer.

Nak tulis bebanyak, I tak abis research lagi for my next entry. Nak research, tgh mamai max ni. So ni dulu sebagai muqaddimah. Nanti tengahari sikit I will put in another entry yang lebih bermakna. 

see ya.


 

Copyright © 2009 Grunge Girl Blogger Template Designed by Ipietoon Blogger Template
Girl Vector Copyrighted to Dapino Colada