Berita sensasi untuk hari ni.

Wednesday, October 27, 2010


Salam. Tengah berjalan2 kat blog orang lain pagi ni, I dapat tau beberapa cerita yang to me quite new. Maybe dah basi untuk sesetengah orang yang berblogwalking lebih awal dari me. Antara ceritanya are:


SEORANG kanak-kanak berada di padang golf ketika Gunung Merapi memuntahkan debu panas ketika letusan 2006.
gambar di pinjam dari beritaharianonline


1. Gunung Merapi di Jogjakarta mula meletus, amaran dikeluarkan, 13 mati akibat letusan debu panas terakhir semalam. Berita dalam berita harian tiada info tentang kematian tapi yahoo malaysia ada melaporkan angka kematian. 
gambar dipinjam dari beritaharianonline.
2. Tsunami di Metawai, Indonesia. Gempabumi berukuran 7.7 skala Richter di Sumatera Barat menyebabkan ombak tsunami melanda Kepulauan Metawai dan kemusnahan perkampungan kawasan tepi pantai Sumatera Barat.telah mengorbankan 113 orang dan 502 orang masih hilang. Laporan berita harian dan yahoo malaysia sama.


3. Sotong Piala Dunia mati. Paul the Socctopus mati dengan aman di dalam akuarium di Germany. Walaupun Paul yang buat ramalan tapi orang lain yang banyak untung dan makan duit dari judi tu. Eloklah tu dia pergi. 


4. Yang ni biarla you all gi singgah blog tuan rumah tu (Blog Hazzy) sendiri and baca. Tapi Penjawat awam sekarang leh la print sendiri penyata gaji. Samada akan dicetak oleh bahagian pentadbiran masing2 tu masih tak sure tapi kalau takde tu boleh la gi cetak sendiri ok. I pinjam tajuk je eh... 


No news is good news But when you know news is better than knowing nothing at all..



 

Copyright © 2009 Grunge Girl Blogger Template Designed by Ipietoon Blogger Template
Girl Vector Copyrighted to Dapino Colada