Buzzing busy like a Bee

Thursday, October 21, 2010

Agak lama terbiar blog ni. Dekat seminggu jugakla, kalau tak lebih sikit. Banyak benda yang perlu dilakukan.http://www.emocutez.com 


Good thing is next week student ku semua sitting for their exams. Minggu ni habis pulun nak catch up with the syllabus and do some if not many revisions. Semput den.Dari demam hingga sembuh demam and naik nak demam balik. Isk, penat terkejar-kejar nih.http://www.emocutez.com 


Anyway, sekarang ni mengharap dan mendoakan kejayaan anak2 didik dan anak sendiri yang akan menduduki final year exam real soon. That's done. Now ni kena buat end of the year list. Nak tutup buku punya cerita.http://www.emocutez.com 
Tapi yang pasti dalam list tu jugak IS nak tengok RED kat movies anytime soon.. Tak sabar rasanya nak tengok Bruce Willis in action again plus Morgan Freeman, John Malkovich and yang seangkatannya dalam movie tu. Macam best jer. A handful of old timers who did more than justice to any action movie of their time. http://www.emocutez.com


So, destress dulu before stress kembali yea?..See u ols again soon.. Maybe a review on RED nanti...Peace..
 

Copyright © 2009 Grunge Girl Blogger Template Designed by Ipietoon Blogger Template
Girl Vector Copyrighted to Dapino Colada