Hawaii Five-O

Friday, October 29, 2010

A collage of Jack Lord photos


Pernah tengok tak cerita ni? Dulu2 cerita ni memang fopular sangat2. Lagu tema pun catchy giler. Sampai sekarang boleh recall balik. Kalau nak banding cerita crime investigation sekarang memang susah nak compare la kan tapi Hawaii 5-0 ni masuk kategori cerita low-tech.




Karakter dia
1. Main character is Jack Lord.Steve McGarrett Bos pada unit H5-O ni.


2. Danno Williams - Danny 'Dano' Williamssecond in command. Lepas 11 tahun in the series, karekter dia takde dah, kalau me tak silap la.


3. Det. Chin Ho Kelly - Chin Ho Kellylocal police force. Memang pernah kerja dengan Honolulu Police Dept in real life sebelum jadi polis dalam H5-O ni. In real life, dia dah meninggal dunia.


4. Kono Kalakaua -Kono Kalakaua hero tempatan dalam siri ni. Keturunan Diraja Hawaii ( in the series). True Hawaiian.


5. Duke Lukela Sgt Edward Duke Lukela


6. Ben Kokua Ben Kokua


and ada lagi casts yang tak berapa ingat sebab dah lama tak tengok. Tak sabar nak tunggu premier of siri H5O yang di hidupkan semula tahun ni. Starting on November 14 kat AXN astro...Kat US dah start showing dah and dah masuk episod 6.


Browse Now Hawaii five O 2010 casts..dengan nafas baru dan beach wear yang terkini..al maklumla penggambaran tepi pantai.


Anyway, new faces and new script writers can mean only one thing.
Lots of changes.


jom tengok nanti...


Aloha.
 

Copyright © 2009 Grunge Girl Blogger Template Designed by Ipietoon Blogger Template
Girl Vector Copyrighted to Dapino Colada