Lelong buku2 ku?

Friday, October 29, 2010

My beloved partner is at this very moment  actually going through our book collection that we have in the family area. 


Kata dia, " jom jual buku banyak2 tu. Takde sape nak baca." 


Alamak, most of the books there I yang beli dan kumpul.. Kebanyakannya buku cerita la. Adakah patut.. Kekadang tu bila boring, ada jugak I geledah2 balik and baca..again. Saja la nak refresh memory kan. Entahla, dari kecik my mom tak ajar buang atau let go buku2. Benda lain my mom memang bagi kat orang and derma like baju dengan bag2 atau apa2 benda yang lain. Tapi buku2 ilmu atau bacaan memang tak pernah nampak my mom throw away. Ni yang buat hati risau nih..


Hmm, nampaknya I kena gak bergerak punggung ke atas untuk tengok apa yang sang kekasih hati dok keluarkan and bercadang nak jual or derma.. Nanti I bagitau you all senarai buku2 yang I ada. mana tau ada yang berminat buku2 second hand lak. Wish me luck...




 

Copyright © 2009 Grunge Girl Blogger Template Designed by Ipietoon Blogger Template
Girl Vector Copyrighted to Dapino Colada