NS vs Kelantan

Saturday, October 30, 2010

Alahai, malam ni my   ajak me pegi tengok bola. 

Sebab dia yang ajak of coz la nak ikut. Kalau tak, kurang sikit peratus untuk menjejak kaki ke stadium malam nih. Lagi2 dia nak bawak naikGo to fullsize image brumm-brumm..Lama tak dating atas kenderaan dua roda tu. Zaman2 berdating dulu ada la. Dah ada anak2 kurang berkesempatan.

Anyway, malam ni pasti I dalam dilema. Raised in NS, married a Kelantanese. 
Go to fullsize image vs Go to fullsize image

So yang mana nak disokong? Boleh tak pakai baju sebelah kuning sebelah merah? 
Nak kena duduk atas pagar Go to fullsize imageke? 

Yang pasti, malam ni hati cikgu ni mesti sakit mata dan hati tengok perangai dan kelakuan orang2 yang pergi. Maka sampai stadium kena offkan mode guru dan pegi sebagai orang yang biasa..(still rasanya akan annoyed jugak).


All the best to both sides.. Kita tunggu dan lihat sape yang KENAAAA...gol!



 

Copyright © 2009 Grunge Girl Blogger Template Designed by Ipietoon Blogger Template
Girl Vector Copyrighted to Dapino Colada