Pemenang GA pertama

Friday, October 1, 2010

Alhamdulillah! I dah dapat nama pemenang utama cabutan bertuah pertama. Setelah membuat little cabutans utk my lokong to draw from, dengan hati yang paksa rela melayan kerenah bini dia tengah2 malam, he pun telah membuat cabutan nya.. 
dan pemenang yang sangat bertuah menerima Cloth Diaper dan 1 hadiah misteri ialah
.
.
jeng jeng jeng
.
.
drum roll please! ( bayangkan dalam kepala okay?)
.
.
.
kemma (empunya blog  
http://luvyuall.blogspot.com )
TAHNIAH yea.

That's not all. Cabutan tangan bertuah putera dan puteri ku yang juga akan mendapat hadiah pilihan me adalah

1. Baby (Mama Amana And Arief) , empunya blog http://kokoadik.blogspot.com


dan yang last sekali

3. Kuntumz, empunya blog http://kuntumz.blogspot.com

Tahniah! Tahniah! Tahniah! 
Jadi para pemenang kalau boleh di minta hubungi saya kat my email - jc.alpha21@gmail.com utk bagi alamat penuh dan nama penuh bagi tujuan penghantaran hadiahnya..ok..

Thank you to everyone yang telah memberikan respons kepada my GA ni. No words untuk bayangkan betapa berbesar hati I, ramai jugak yang nak join this simple Give Away.
 

Copyright © 2009 Grunge Girl Blogger Template Designed by Ipietoon Blogger Template
Girl Vector Copyrighted to Dapino Colada