2011 azam baru dah?

Wednesday, November 3, 2010

Cepatnya masa berlalu. Bak kata orang putih, it's like a blink of an eye. Tau2 dah masuk November of 2010. Rasanya takde sape pun yang pikir lagi pasal azam baru 2011 diorang. http://www.emocutez.com

Semua tengah nak cuba mencapai target azam 2010 diorang lagi. Masih ada masa. Baru masuk bulan November 2010. Agak2 nya banyak tak tercapai target yang dibuat awal tahun ni? 

For myself rasanya adalah baru 20%..ni main agak2 je ni. Nak sedapkan hati. So far tahun 2010 ni ada ups and definitely ada downs dia. Emotional roller coaster, Financial chaos, semua ada. http://www.emocutez.com

But out of the bad ni, ada yang baiknya. My kids exam results ada improvement a bit. More settled than before. InsyaAllah, the future holds no barriers and insyaAllah, rezeki itu ada untuk anak2. 

So for me, my soul searching for the new resolution of 2011 begins now. http://www.emocutez.comI probably need to rethink, re-strategize and reorganize a lot of myself for the better. 

Yang pasti I have 1 bulan lebih nak pikirkan tentang yang dah berlaku tahun ni, take stock of it and susunatur semula my Gantt chart utk tahun depan. Yang pasti bila ada azamnya nanti, I am sure to post it.  








 

Copyright © 2009 Grunge Girl Blogger Template Designed by Ipietoon Blogger Template
Girl Vector Copyrighted to Dapino Colada