Pengendali blog jutawan?

Sunday, January 23, 2011

Ni snippet dari paper Berita Harian today. Salah satu artikel yang ada dalam tu la. Tapi mula2 baca mesti orang yang tak tau apa and tak pernah cuba pikir, "Wow! Cara ni mesti senang nak dapat duit...kan?kan?kan?" Diorang pun mula la try out for themselves, only to find out yang kat dalam alam maya sekarang ni dah ada berjuta-juta penulis dna pengendali blog dah... Very The Many, you know!http://www.emocutez.com


PAstu nak stand out dari yang berjuta-juta tu pun dah satu hal. Diorang  yang dah merasakan hasil dari blogging diorang either are totally Original in their writings/postings OR have been doing it over many years and constantly over many, many, many, many postings.. So hasil dari kerja keras diorang tu lah dapatnya berjuta-juta ringgit..


Wallaway! Ingat senang ke nak dapat pengunjung beratus-ratus atau beribu-ribu sehari? Tak senang oooo... Lagi2 kalau baru mula nak berblogging nih. Isk, mau rasa nak give up separuh jalan.. tapi tu lah.. kalau dah memang minat nak corat coret sikit2 sana sini dalam blog tu kira okay la.. Kalau rezeki tu ada, dapatla. Kalau tak, just do it for the satisfaction of sharing..
Okayla.. nak meluahkan rasa hati bila baca artikel tu jer.. Kudos to the blog owners yang berjaya... As for me, I have a looonnnnggggggg way to go..
http://www.emocutez.com

Freezerku kini ... LINECLEAR

Alhamdulillah, this is one product yang I tak rasa rugi beli. Eversince I bought it last year in October ( or was it November) rasanya my freezer compartment has never been as clean(and as easy to clean) as it has been the last couple of months. Kalau tak, every now and then mesti kena defrost and clean all the blood and stains from the freezer. Urgh!
Selain dari the freezer being clean now ni tak payah la nak defrost semua ayam yang disimpan but ambik tupperware by tupperware and defrost portion yang I need only. And I can see and identify what I kept where!
Senang, bersih and thoroughly satisfying. Hehe hari ni buat promo free tuk tupperware pulak. Can't help but to share though. Tak rugi untuk dibeli.
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Harijadi sape eh?

Thursday, January 20, 2011

Hari ni harijadi "loh kong". Dah pk2 nak beli apa tapi dengan kekangan waktu yang sgt2 tight sejak sekolah dah bukak ni, memang tak sempat nak belikan apa2. So hari ni jugaklah pegi cari hadiah dia. Orang kata "its the thoughts that counts", kan?
Anyways, dengan budget yang agak sempit, inilah hasilnya. Jenama ni jugak yg jadi pilihan. Walaupun ada jenama lain menarik hati. Hopefully my dearest berpuashati walaupun x seberapa.
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Posting via phone

Sunday, January 16, 2011

tak pernah lagi cuba post dari phone.

Maybe ni boleh la cut masa duduk depan pc by half. So short entry for now.
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone
 

Copyright © 2009 Grunge Girl Blogger Template Designed by Ipietoon Blogger Template
Girl Vector Copyrighted to Dapino Colada