Pengendali blog jutawan?

Sunday, January 23, 2011

Ni snippet dari paper Berita Harian today. Salah satu artikel yang ada dalam tu la. Tapi mula2 baca mesti orang yang tak tau apa and tak pernah cuba pikir, "Wow! Cara ni mesti senang nak dapat duit...kan?kan?kan?" Diorang pun mula la try out for themselves, only to find out yang kat dalam alam maya sekarang ni dah ada berjuta-juta penulis dna pengendali blog dah... Very The Many, you know!http://www.emocutez.com


PAstu nak stand out dari yang berjuta-juta tu pun dah satu hal. Diorang  yang dah merasakan hasil dari blogging diorang either are totally Original in their writings/postings OR have been doing it over many years and constantly over many, many, many, many postings.. So hasil dari kerja keras diorang tu lah dapatnya berjuta-juta ringgit..


Wallaway! Ingat senang ke nak dapat pengunjung beratus-ratus atau beribu-ribu sehari? Tak senang oooo... Lagi2 kalau baru mula nak berblogging nih. Isk, mau rasa nak give up separuh jalan.. tapi tu lah.. kalau dah memang minat nak corat coret sikit2 sana sini dalam blog tu kira okay la.. Kalau rezeki tu ada, dapatla. Kalau tak, just do it for the satisfaction of sharing..
Okayla.. nak meluahkan rasa hati bila baca artikel tu jer.. Kudos to the blog owners yang berjaya... As for me, I have a looonnnnggggggg way to go..
http://www.emocutez.com
 

Copyright © 2009 Grunge Girl Blogger Template Designed by Ipietoon Blogger Template
Girl Vector Copyrighted to Dapino Colada