iPhone 5 coming soon?

Monday, June 27, 2011

http://www.emocutez.com

Alamak, bagi pengguna-pengguna iPhone4 yang terikat dengan kontrak belian selama 18 hingga 24 bulan...kena telan airliur la nampak gayanya. Ni berita terbaru, iPhone 5 nak keluar. Lagi canggih lagi hebat, katanya. Bila keluar? Tak tau lah pulak. Diorang ni kan suka buat SURPRISE!


Hebat camner iPhone5 ni? Tak tau secara detailnyer. Boleh tukar jadi sudu garfu kot. Tak pun boleh tolong mandikan bila time malas nak mandi. Ataupun boleh jadi almari bergerak. Nak tukar baju, tekan iPhone ni, baju pun keluar dari skrin dia..Siap boleh tukarkan sekali agaknya.. 


Hehe..tapi seriously, ada article kat dunia maya ni yang kata iPhone 5 memang dalam proses. Upgrade ada kaitan dengan iOS 5 yang dah diperkatakan oleh Apple, penggunaan iCloud (iPad apps), Specs yang semakin tip top dan in-built camera kat iPhone tu ( 8 megapixel? boleh nampak bulu roma kalau amik gambar dekat-dekat ni...)


Tapi kalau nak baca oiriginal article dia, please click kat gambor dibawah. Thank you..




~ macam tau tau je nak keluar iPhone 5. Sabar menunggu... kah kah, iPad2 pun tak lepas beli lagi..
tapi terimalah pantun 3 kerat nih..

"iPhone, iPad, iTunes, 
bila nak dapat?
aiyoyo iDunno..."

http://www.emocutez.com



 

Copyright © 2009 Grunge Girl Blogger Template Designed by Ipietoon Blogger Template
Girl Vector Copyrighted to Dapino Colada