Samsung Galaxy Tab 10.1? The thinnest and lightest tablet ever?

Tuesday, June 28, 2011

Perlumbaan tablet computer sekarang ni makin hebat...Panas, Panas... tak terikut dah ni. kena sentiasa bersedia tunggu company mana keluar yang lebih baik dari yang sebelumnya.


iPad 2 belum pun habis sampai ke tangan pembeli yang order dan menunggu sekian lama untuk dapat stock seterusnya, dah keluar pulak Samsung Galaxy Tab 10.1. Dikatakan yang paling ringan dan paling slim antara tablets yang ada di pasaran. Lebih ringan dari iPad dengan skrin yang lebih besar. Kapasiti camera pun lebih dari iPad (3megapixel).. Platform digunakan is Android Honeycomb (so far no problems dengan users smartphone and tablet terdahulu Samsung)


Yang paling best Tab ni ada Adobe Flash Player Compability. Maksud dia? Boleh la main game2 yang ada kat facebook yang bebanyak tu.... Tapi kalau nak tengok perbandingan yang terperinci boleh la you all tengok kat blog keemanxp ni. (click pada nama dia tu nanti terus gi ke site yang mention Samsung comparison dgn iPad2.) Blog ni best untuk orang yang suka tau the updates terkini tentang smartphones and tablets. Boleh la check the site out...
 

Copyright © 2009 Grunge Girl Blogger Template Designed by Ipietoon Blogger Template
Girl Vector Copyrighted to Dapino Colada