Tak Boleh kata Tidak padanya....huhu

Sunday, June 26, 2011

Fb ni dah memang dah memang jadi permanent fixture dalam diari ni. Tiap2 hari mesti masuk FB and tengok-tengok status kengkawan yang lain. Nak telefon tanya khabar takut mengganggu so Fb ni kira next best thing untuk keep up to date lah..


TETAPI...(hah, tu dia. Sebesar-besarnya) bila I masuk Fb ada 2 benda jer yang memotivasikan diri ni untuk hari-hari menuju ke meja dan mengadap laptop nih. 
1. Sebab yang kat atas tadi tu lah. - meng"up-to-date"kan diri dengan ceriter dan berita kawan-kawan (samada jauh atau pun dokek yo)


2. Ni sebab yang lebih merbahaya sebab kalau dah mula, kengkadang tak boleh nak berhenti.. 
               Main Game!!


Kat Fb ni memang banyak game yang di letakkan kat situ untuk entertain semua pengguna Fb ni lah (melekakan?) tapi yang I main takde lah semua. Tapi sebab semuanya jenis RPG, maka tu lah yang kekadang mandi tak basah, tidur tak lena, makan tak kenyang (saya lah tu) sebab 


dok teringatkan masa tanaman dah cukup masa nak tuai, 




tunggu masa makanan dah cukup time nak hidang dan 


bila nak jadi tauke tuan punya bandaraya yang berjaya...


Kengkadang tu sampai nak banjir status kengkawan yang lebih berjaya menahan diri dari terjebak penuh dengan "invite2" untuk macam2 barang.. 
http://www.emocutez.com I mintak maaf ye kengkawan...kadang2 tak tengok pun nama sape yang keennnaaa.. Jadi harap2 bersabar sebab biasanya semua ni dalam satu fasa..panjang atau pendek tu tak tau...


Maka ni nak ucap terimakasih la kepada yang melayan dan yang benar2 sabar bila status update penuh dengan update yang menunjukkan http://www.emocutez.com I takde kerja lain yang lebih menguntungkan ni...huhu



 

Copyright © 2009 Grunge Girl Blogger Template Designed by Ipietoon Blogger Template
Girl Vector Copyrighted to Dapino Colada