Perpustakaan "Rumah kedua ku" di Selangor

Saturday, August 20, 2011

Hari ni I brought my anak-anak melawat Perpustakaan Selangor yang baru. Memang brand new. Semuanya cantik and shiny lagi.. Hari ni rasanya sempat melawat bahagian kids je. Walaupun hati ni teringin nak gi check out bahagian2 lain dalam library ni tapi for today tak boleh nak tinggal kids kat bahagian kanak2. So todays visit hanya di bahagian kids section sahaja. Hari ni, mungkin sebab hari Sabtu, memang ramai sangat kanak2 kat bahagian ni..bukan cam library tapi macam pasaraya pun ada. So untuk adults yang nak membaca agak menstresskan lah. But ada bahagian lain for those yang nak silence..
Hari ni my kids are all occupied kat bahagian kanak2 ni. Yang lelaki (my first born) doesn't like to read much, to my dismay. So first 30 minutes dia ambik masa ronda2 tempat ni. Then ada komputer free, so now dia tgh enjoying himself doing what he likes most - exploring computers. Anak perempuan ku (both of them) tengah baca buku demi buku demi buku... Dan yang umur2 tahun pun ada tengah enjoy main dalam kawasan library ni...

Rating - 5 star. Lain kali boleh bawak budak2 ni datang lagi.. Oh ya obviously wifi pun ada coz here I am updating my blog... Thumbsup!

Ps gambar kena upload kemudian coz tgh guna blogspot instead of blogpress...so kena la tunggu.. Tq.
 

Copyright © 2009 Grunge Girl Blogger Template Designed by Ipietoon Blogger Template
Girl Vector Copyrighted to Dapino Colada