Alhamdulillah...

Sunday, September 4, 2011

We have safely reached KL..ie Shah Alam.. Not yet the end of our destination but close enuf. Kena feed the brood first baru boleh balik. Almaklumla, peti sejuk memang kosong sekosong nye lepas pegi balik beraya. Rasanya takde sape pun yang sengaja stock peti awal2 sebelum raya.. Tak fresh orang kata.. Or just incase rumah takde api.. Haha, preparing for everything.

Anyway, ramai jugak orang yang dah sampai KL dan mula stock up peti masing2 plus membeli untuk persediaan open house masing2. Surprisingly jalanraya dalam KL still lagi dalam kategori lengang. Tapi tak boleh la baring tengah jalan dah...mau mati katak kalau buat gitu..

Okay, nak makan. Then nak isi peti sejuk kat rumah dan stock kan apa2 yang patut for next week. It's time to kungfu hustle again.....


- Posted using BlogPress from my iPad
 

Copyright © 2009 Grunge Girl Blogger Template Designed by Ipietoon Blogger Template
Girl Vector Copyrighted to Dapino Colada